Omega 3 Fish Oil van VetImpuls. Voor een optimale gezondheid van uw honden en/of katten

 

Actie voorwaarden Omega 3 Fish Oil 1 liter

Bij bestelling van 1 liter Omega 3 Fish Oil van € 22,90 euro krijgt u een gratis vaccinatie hond of kat cadeau. Nadat u het formulier heeft ingevuld krijgt u informatie bij welke dierenartsenpraktijk (die met ons samenwerkt) u uw dier kan laten vaccineren.


  1. Met 1 liter Omega 3 Fish Oil kunt u een hond met een gewicht
    van 30 kg 200 dagen behandelen.

  2. Met 1 liter Omega 3 Fish Oil kunt u een kat 365 dagen behandelen.


Vraag naar onze voordelige navul mogelijkheden

Omega 3 Fish Oil 1 ltrhttp://www.dierenartsconsult.nl

TOP 10 Redenen om Omega 3 Fish Oil te gebruiken

1. Verhoogt de vetverbranding

Omega 3 Fish Oil heeft o.a. een positief effect op de activiteit van L-carnitine waardoor de vetverbranding positief gestimuleerd wordt. Zie afvaldiëten van bekende voedingsmerken waar L-carnitine wordt toegevoegd.


2. Vermindert de vetopslag

DHA en EPA, de omega-3 componenten in visolie zorgen ervoor dat de celwand gezond blijft. De celwand blijft flexibel en behoudt een groot aantal insuline receptoren. Dit resulteert in minder vetopslag. Zie afvaldiëten van bekende voedingsmerken.


3. Voorkomt overgewicht

Het toevoegen van Omega 3 Fish Oil op jonge leeftijd voorkomt de vorming van een te groot aantal vetcellen. Jonge dieren (sommige rassen) met meer vetcellen hebben een grotere kans op overgewicht op latere leeftijd.


4. Directe energie

De omega-3 vetzuren in Omega 3 Fish Oil worden sneller door het lichaam verbrand dan andere vetzuren en geven direct energie. Belangrijk bij honden die zwaar werk verrichten (b.v. sledehonden) of bij herstel van trauma en tijdens of na dracht (honden en katten).


5. Omega 3 Fish Oil heeft een positief effect op vele aandoeningen

Artritis, huidontstekingen, obesitas, kanker, longaandoeningen, allergie, darmproblemen, lusteloosheid, depressie, paradontose, etc. Verder is wetenschappelijk bewezen (nieuw) dat het de glomerulaire filtratiesnelheid en daarmee de werking van de nieren wordt verbeterd.


6. Ontstekingsremmend

Omega 3 Fish Oil vermindert de ontstekingsreactie na een blessure (trauma) of training (honden). Zie punt 4.


7. Pijn dempend

Omega 3 Fish Oil vermindert de pijn a.g.v. de verminderde ontstekingsactiviteit. Daardoor is minder / geen pijnstilling nodig (b.v. bij artrose).


8. Verlaagt de kans op hart- en vaatziekten en normaliseert een te hoge bloeddruk

Omega 3 Fish Oil verlaagt het VLDL (het slechte cholesterol), verhoogt het HDL (het goede cholesterol) en verlaagt het triglyceridegehalte in het bloed (direct gerelateerd aan hart- en vaatziekten). Bovendien vermindert Omega 3 Fish Oil vasculaire ontsteking, maakt het bloed dunner en remt de vaat vernauwer thromboxane. Dit is met name van toepassing bij mensen, maar zou tevens bij katten van belang kunnen zijn. Oudere katten hebben vaak een hogere bloeddruk dan gewenst.


9. Verbetert de concentratie en het leervermogen (pups / kittens)

EPA, één van de omega-3 componenten in visolie reguleert de doorbloeding van de hersenen waardoor het concentratievermogen toeneemt. DHA is belangrijk voor cognitieve functies en het geheugen. Tevens is dit van belang bij oudere dieren met dementie. Belangrijk bij dementie is dat er visolie wordt gegeven voordat er sprake is schade op hersenniveau. Ontstane schade zal niet of nauwelijks herstellen.


10. Verhoogt de serotonine levels (‘het gelukshormoon’)

Hierdoor heeft Omega 3 Fish Oil een positief effect op o.a. depressies, angsten, paniekaanvallen, stemmingswisselingen en eetlust. Met name dieren met verlatingsangst hebben op termijn baat bij het gebruik van Omega 3 Fish Oil (dagelijks). Omega 3 Fish Oil wordt met name geadviseerd bij het behouden en verkrijgen van een gezonde huid en glanzende vacht. Gemaakt van schotse zalm.


Ingrediënten: Zalm olie, rijk aan Omega 3 en 6 vetzuren.


Voedingswaarde: 9400 Kcal / kg.


Voederadvies: Oraal, dagelijks vermengen door het voedsel. Te vermengen met elk type voer.


Analytische bestanddelen: Ruw vet: 99%, ruw as: 0,1%, ruw eiwit: 0,1%, ruwe celstof: 0,1%


Bewaring: Buiten direct zonlicht.


Omega 3 Fish Oil van VetImpuls zorgt voor soepele gewrichten, versterkt het immuunsysteem en heeft een gunstige invloed op de conditie van hart en aderen.


Dosering:

1x sprayen tot 5kg

2x sprayen tot 10kg

3x sprayen tot 20kg

4x sprayen tot 30kg

5x sprayen tot 40kg

6x sprayen tot 50kgOmega 3 Fish Oil van VetImpuls is erg smaakvol voor honden en katten.

EAN code: 3680990198191

Producent Omega 3 Fish Oil • VetImpuls NL • info@vetimpuls.nlwww.vetimpuls.nl

Producten uit de zelfde productlijn:
Dog Flex 500mlvetimpuls_dog_flex.html
Dog Mobility 250 gramvetimpuls_dog_mobility.html

Omega 3 Fish Oil

Voor een optimale gezondheid van uw honden en/of katten

Onze Omega 3 Fish Oil is gemaakt van 100% zuiver gekweekte Schotse zalm. Het bevat géén zware metalen. Het gehalte EPA en DHA garanderen wij tussen de 7% en 9%.